Genethrix билков шампоан + Genethrix Серум
КОКТЕЙЛЪТ ОТ БИЛКИ , КОИТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ СЪДЪРЖАЩИ СЕ В НАШИТЕ ПРОДУКТИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЦЕННИ, БОГАТИ НА ВИТАМИНИ ,МИНЕРАЛИ И МИКРОЕЛЕМЕНТИ ХИДРАТИРАТ И УКРЕПВАТ СИЛАТА НА КОСАТА , КОЖНАТА ТЪКЪН ОКОЛО ФОЛИКУЛИТЕ НА КОСЪМ.

GENTRIX HERBAL INTRAFOLLICULAR GEL E СЕРУМ ОТ БИЛКОВИ ЕКСТРАКТИ, КОЙТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ВЪСТАНОВИ СКАЛПА В ИДЕАЛНО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ. ТОЙ ДЪЛБОКО ВЪЗДЕЙСТВА НА КОСМЕНИТЕ ФОЛИКУЛИ ЗА ФАЗА НА РАЗТЕЖ, ПРИДАВА ОБЕМ НА КОСАТА И НАМАЛЯВА ПРЕКОМЕРНОТО ОМАЗНЯВАНЕ НА СКАЛПА. КОКТЕЙЛЪТ ОТ БИЛКИ , КОИТО ВИ ПРЕДЛАГАМЕ СЪДЪРЖАЩИ СЕ В СЕРУМА GENTRIX ГО ПРЕВРЪЩА В ЕДИН ЕСТЕСТВЕН, ПРИРОДЕН , УНИКАЛЕН , ЩАДЯЩ И ЕФЕКТИВЕН ПРОДУКТ.

Активни съставки:

ЗИЛИБЕР ОФИЦИАЛ, ФАЛЛОПИЯ МУЛТИФЛОРА, УРТИКА ДИОНИКА, САБАЛ СЕРУАТА, ЦЕНЕЛА АСАТИКА, КАПСИКУМ АНУУМ, ЧЕТКА, КУРБИТА ПЕПО, ГИНГО БИЛОБА, Витамин А, Витамин Е, Д-Пантенол

Genetrix Herbal Intrafollicular Gel, е гел от билкови екстракти, който има за цел да възстанови скалпа в идеално здравословно състояние. Той дълбоко подмладява космените фоликули и дава голям обем на косата, в допълнение към намаляването на прекомерната мазнина върху скалпа. Той е естествен продукт и неговата ефективност се основава изключително на лечебните свойства на съдържащите се билкови екстракти.

========================================


Genetrix Herbal Shampoo предлага естествена защита против стареене на вашата коса. Той предпазва от оксидиращи фактори, които увреждат косата и премахват излишната мазнина, която може да доведе до загуба на коса. Благодарение на естествената си формула, тя може да се използва на желаната честота без никакви потенциални увреждания на химически вещества. Комбинирайте с Genethrix Herbal Intrafollicular гел за цялостно приготвяне на косата си.


1) Стиснете бутилката леко и разстилайте гела, като масажирате скалпа, докато корените на косъма бъдат напълно покрити с продукта.

2) Оставете гела в продължение на поне един час, за да може да се абсорбира напълно. Като алтернатива можете да го нанесете преди сън и да оставите за през ноща.

3) Измийте с Genetrix билков шампоан или изплакнете с топла вода.

4) Повторете веднъж дневно, ежедневно. За оптимални резултати се препоръчва използването на 6 месеца.
Genethrix билков шампоан + Genethrix Серум

Безплатна доставка!

Безплатна доставка за поръчки над 50лв.
* Ако поръчката ви е до офис на СПИДИ, моля в "КОМЕНТАР" на поръчката посочете населено място и име на офис на СПИДИ.

Доставка до адрес

Продукта се предлага с доставка до адрес със СПИДИ - Експресни Куриерски Услуги, на цена - 7.20лв.

Доставка до офис на СПИДИ

Продукта се предлага с доставка до офис на СПИДИ - Експресни Куриерски Услуги, на цена - 4.68лв.
* Моля, в "КОМЕНТАР" на поръчката посочете населено място и име на офис на СПИДИ.

  • Код на продукта : Genethrix Gel
  • Наличност : В наличност
  • 39,99лв.
  • Без данък : 39,99лв.