За нас


Фирма ГЕНОМЕД БЪЛГАРИЯ ООД е регистрирана през 2017 година, тя предоставя на своите клиенти висок клас натурална козметика плюс един сравнително непознат за българския пазар продукт-"изготвяне на ДНК профил".


Фирмата работи като партньор на фирма "ГЕНОМЕД ГЪРЦИЯ".


"ГЕНОМЕД ГЪРЦИЯ" е в сътрудничество със сертифицирани международни лаборатории и Централния лабораторен научно-изследователски диагностичен център (научно-изследователска организация на университета в Атина, с научен ръководител д-р Никола Дракули). Те са развили услуги за предразполагаща геномика в Гърция и други страни от европейския съюз. Това сътрудничество предлага генетичен контрол чрез използване на най-съвременните методики, както и специализирана консултация по въпросите за предразположението към различни заболявания.


"ГЕНОМЕД БЪЛГАРИЯ" предоставя цялостни и организирани услуги в областта на молекулярната генетика и хранителната геномика, осигурявайки незабавни решения на проблемите, свързани с превенцията, здравето, младежта и доброто качество на живот като цяло.


Услугата ”изготвяне на ДНК профил” в нейните четири разновидности(спорни успехи, контрол на теглото, здраве и медицински грижи, лайфстайл и подмладяване), които предоставяме на нашите клиенти включва:


1. Предварителна консултация с наш представител, която да покаже дали и доколко подходящо е приложението на тестовете в зависимост от нуждите на клиента.

2. Взимане на ДНК проба – процедурта е безкръвна и безболезнена, като пробата се взима от вътрешната страна на устната кухина, с помощта на стерилен памучен тампон.

3. Получаване на резултатите, които дават детайлна картина за генетичната предразположеност на клиента към ключовите фактори, определящи профила му в областта, изследвана от всеки вид тест.

4. Анализ на данните, който се извършва от квалифициран лекар генетик.


Целта на компанията е да помогнем на клиентите си да взимат информирани решения относно своето здравословно състояние, диетичен план, спортна активност и начин на живот, като се запознаят с генетичния си потенциал и възможните генетично заложени здравни рискове.


Ние ще се стремим да бъдем компанията, която най-добре разбира и удовлетворява желанията на нашите клиенти относно продуктите и услугите за личното им самоусъвършенстване вчера, днес и утре.