Алое Вера Гел 1L


99% органичен алое вера със стевия

Активни съставки:

Алое вера, аскорбинова киселина, стевия, лимоново масло.

Алое гел помага за предотвратяването, възстановяването и облекчаването на много различни заболявания, като храносмилателни разстройства и захарен диабет, както и болки в ставите, синини, ожулвания и екзема. Той също така детоксифицира организма, помага за по-добра хигиена на устната кухина, движение на червата, управление на теглото и помага за подобряване на имунната система.
 
Алоевите хранителни вещества включват витамините А, С и Е.

Витамин А (ретинол): е известен със своите регенериращи свойства в клетките и широко се използва в козметиката като компонент против бръчки.

Витамин С има антиоксидантни свойства и подобрява имунната система, помага за образуването на кожен крем и поддържа здравето му.

Витамин Е с антиоксидантни и анапластични свойства, предпазва кожата, предотвратявайки увреждането на клетъчната мембрана. Алое също е богат източник на метални елементи (например желязо, хром, манган, фосфор, калий, цинк и др.), Ензими (имат отлични лечебни свойства за кожата и тъканите), аминокиселини и други хранителни вещества.

Неговите многобройни свойства се дължат на изолацията на компонентите, но и на тяхното синергично действие. Те се отличават главно като анапластични, лечебни, противовъзпалителни, сърбежни, хигиенични, детоксикиращи, антиоксидантни, цитозащитни, деликатни и др.

Други витамини: Съдържа фолиева киселина, В1, В2, В3, В6, докато тя е един от минималните растителни източници на витамин В12.

Метали: калций, калий, магнезий, манган, фосфор, цинк, мед, натрий, калий, хром, желязо и антиоксидант селен.

Ензими: Няколко вида, включително брадикиназа, с отлични лечебни свойства за кожата и тъканите. Също така, оксидаза, каталаза, амилаза, целулаза, липаза, аланиназа, фосфатаза, креатин фосфокиназа, хидрогеназа.
 
Аминокиселини: лизин, треонин, валин, метионин, изолевцин, фенилаланин, триптофан, аргинин, аспарагинова киселина, серин, глутаминова киселина, глицин, аланин, тирозин, хистидин, пролин, хидроксипролин, цистин, левцин

Монозахариди и полизахариди: арабиноза, галактоза, глюкоза, маноза, рамноза, ксилоза, глюкуронова киселина, галактуронова киселина, целулоза.

Стероли: кампестерол, лупеол, бета - ситостерол.

Също така: малинова киселина, лигнин, сапоген, В-каротин, холин.


Дневна доза

2 или 3 пъти по 15 ml (1 супена лъжица). Пиян чист или смесен във вода или сок по ваш избор.
 

Ограничения:

Предозирането може да доведе до леко слабително действие. Да не се приема от бременни жени и хора, претърпели трансплантация на чужди органи. Продуктът може да съдържа следи от алоин.

Да се ​​съхранява на хладна суха (до 12 ° С) среда. След отваряне, продуктът трябва да се съхранява в хладилник до 30 дни.


Алое Вера Гел 1L

Доставката 7.44лв.

Доставката е до адрес за сметка на клиента.

  • Код на продукта : Алое Вера Гел
  • Наличност : В наличност
  • 39,00лв.
  • Без данък : 39,00лв.